v rubriki dogodki:
.. / / / 03.07.2004

Paco De Lucia v Križankah

Kralj flamenka, kitarski virtuoz Paco De Lucia je v ponedeljek v sklopu Festivala Ljubljana (in v produkciji Braneta Rončela) nastopil v ljubljanskih Križankah. S spremljevalno skupino je navdušil polne Križanke, ter znova dokazal, da je res kralj flamenka in eden navečjih virtuozov klasične kitare na planetu.

Na sceno se je pritahotapil tudi Ratta Falcone - napadalni, a prijazni foto vohun, ki ima na izkaznici žig tajne organizacije Em3r10. Samo zato si lahko fotke iz koncerta ogledate tudi na ŽVPL-u, ker naša butasta urednika itak spet nista poslala akreditacije za koncert, ker ne znata poslat faksa.

Je pa res, da je Festival Ljubljana ena redkih organizacij, ki za sprejemanje akreditacij uporablja SAMO faks sporočila (internet, e-pošta, 21. stoletje, 3. tisočletje, neznana znanka?!?!?).

V glavnem, fotke so tu, na koncu še nekaj družabne kronike, dodam pa lahko samo še to: če bi bil pa jaz urednik, se bi ŽVPL-u vsaj glede akreditacij zagotovo godilo bolje!

OBVESTILO ZA MEDIJSKE HIŠE / NOVINARJE / VSE OSTALE
Tiste medijske hiše oz novinarji, ki "nevede" in brez dovoljenja objavljajo fotke z ŽVPL-a v drugih medijih: tisti (c) je "copyright" - in ne "the right to copy" - če hočete fotke obiščite spletno stran dobavitelja em3r10.com oz., jim pošljite e-pošto in se dogovorite za objavo.

Borut Marinko - avatar

Borut Marinko

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 09.10.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 220 člankov.

Paco De Lucia - thumbnail

Paco De Lucia