v rubriki dogodki:
.. / / / 09.03.2004

Lesbo show v Globalu

Prejšnji četrtek se je v klubu Global, kamor ŽVPL-ovcli ne zahajamo preveč pogosto, zgodil lesbo (striptease) show, ki je kar že naslov pove obljubljal dve dekleti na odru, ki se bosta ljubili kot dekleta iz otoka Lesbos.

No, po koncertu Slon'n'Sadež benda, sva se z Gregorjem odpravila v ta čas najbolj trendy lokal v Ljubljani - Global (z mehkima l-jema). Po uspešnem infiltriranju skozi vip vhod smo se s kolegom Ratto, ki je vešč gibanja po Globalu odpravili v lokal, kjer se bojda dogaja seks nad mestom.

No, gneča je bila velika, predvsem je bilo opaziti populacijo moškega spola, urejene, moderne in trendy fante, ki so komaj čakali na dvig zavese in na akcijo ...

Po dvigu zavese in dveh solo "izhodih" plesalk se je zelo vroči show zares zgodil, zabava šminkerjev in šminkerk pa se je (z več predstavnicami ženskega spola kot v štartu) nadaljevala pozno v noč.

OBVESTILO ZA MEDIJSKE HIŠE / NOVINARJE / VSE OSTALE
Tiste medijske hiše oz novinarji, ki "nevede" in brez dovoljenja objavljajo fotke z ŽVPL-a v drugih medijih: tisti (c) je "copyright" - in ne "the right to copy" - če hočete fotke obiščite spletno stran dobavitelja em3r10.com oz., jim pošljite e-pošto in se dogovorite za objavo.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Lesbo show v Globalu - thumbnail

Lesbo show v Globalu