v rubriki dogodki:
.. / / / 14.10.2002

Mojo Hand v Ortu

Petkov večer je bil v Ortu rezerviran za bluz, saj so imeli svoj vsakoletni koncert tam Mojo Hand pod taktirko masterja-of-da-Stratocasterja - Slavena Kalebića. Koncert je bil sicer klasično blues/soulovsko obarvan, pevka Azra na čelu benda je nabito polno zgornjo dvorano Orto kluba dodobra razgrela, publika pa je ostala precej orto-hladna.

Da ne bom koga užalil, pred odrom je zibalo svoje zadnjice le nekaj ljudi, nekajkrat se jim je pridružila še Azra. Draga publika, če za vas nabijanje ob tla z levo ali desno nogo pomeni ples in žur, potem je to bolj žalostno. Kot sem slišal kasneje, je bila publika za šankom veliko bolj pridna, kar je dobro za vas, za honorar benda in za Orto. Pa pustimo publiko v nemar in se raje posvetimo bendu ...

Mojoti (beri Moudžoti, če ne znaš izgovoriti) so spet doživeli nekaj kadrovskih sprememb, poslovil se je klaviaturist, zamenjal ga je Jani Baš, nov je tudi basist - Alen Steržaj (Big Foot Mama), bend pa je dobil še drugega kitarista, ki poleg kitare občasno napne še svoje glasilke. To je Matevž Šalehar (ex Babewatch), Azra je še vedno poje energično, Davor še vedno zbija po bobnih in Slaven pa je tako ali tako lokomotiva Mojo Handov, ki so v petek pripravili odlično soul/bluz veselico.

Več o dogajanju pa naj vam povedo fotke ...

Foto: em3r10.com

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Mojo Hand - thumbnail

Mojo Hand