v rubriki dogodki:
.. / / / 01.06.2004

Otvoritev novih prostorov Dallas Records

Založba Dallas Records je v slovenski glasbi kot založnik in distributer prisotna že od osemdesetih let, v teh letih pa so se dokazali kot založba, ki da veliko na dobro sodelovanje z glasbeniki, organizatorji in tudi novinarji. In ker z njimi odlično sodelujemo tudi na ŽVPL-u, smo bili povabljeni na otvoritev njihovih novih poslovnih prostorov.

V sredo, 26. maja smo se tako odpravili na Mirje, kjer stoji nova rezidenca Dallas Records, na čelu katere je Goran Lisica - Fox, ki je skupaj z Mrletom iz skupine Let 3 tudi sooblikoval notranjo podobo prostorov, ki so blago rečeno ? fascinantni. Če imate priložnost, si jih oglejte, za opisovanje je prostora veliko premalo.

No, v živo smo slišali tudi nekaj glasbenikov, ki so pod okriljem Dallas Records ? nekaj novih skladb so zaigrali Rok'n'Band, ki so najbolj osupnili, ko so z dvema slepima dekletoma zapeli skladbo Ljubezen na prvi dotik (verjemite pomen skladbe je nenadoma drugačen!), na odru je bil tudi Oto Pestner, ki je nekaj odpel kar na matrico, nato pa združil moči z Rok'n'Bandom.

Čuki so dobili svoja priznanja za odlično prodajo zadnjih dveh plošč in z mikavnimi plesalkami predstavili skladbo Komar (Pike Božič ni bilo!), nato pa so oder zasedli odlični Let 3, ki so predstavili nekaj starejših in novejših skladb in na oder povabili še članice skupine E.N.I., s katerimi so skupaj predstavili še nekaj skladb.

Zabava se je nato z obilico slovenske glasbene in nasploh zvezdniške (celo preveč zvezdniški Simon Šurev in V.I.P. so bili tam) smetane nadaljevala pozno v noč.

Foto (c) Matic Slapšak

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Otvoritev novih prostorov Dallas Records - thumbnail

Otvoritev novih prostorov Dallas Records