v rubriki dogodki:
.. / / / 14.04.2011 14:20

Panda na Orto festu premierno z novo pevko

Panda, pop rockerji, ki letos praznuje 25. obletnico, so se včeraj na Orto festu predstavili z novo novo novo pevko Sašo Danilov, ki je odlično odpela Pandine uspešnice kot so Sive ceste, Daleč stran, Lino, Nepremagljivi, Kako ga čutim, En korak in druge.

Panda so začeli kot predskupina sama sebi, odigrali nekaj inštrumentalov za ogrevanje (ker je Saša pri njih šele nekaj mesecev in še niso uspeli naštudirati vseh komadov, kot so kasneje povedali).

Koncert je bil izveden odlično, stari mački obvladajo svoj posel, Saša pa se je v vlogi vokalistke več kot izkazala, zameriti ji ni "plonk ceglcov", dva meseca sta pač malo kratka, da bi si človek zapomnil vse tekste.

Če vam je Saša od nekje znana, je to zato, ker je ... videli ste jo lahko na lanskem šovu Slovenija ima talent, še prej pa večkrat kot vokalno gostjo H-benda v oddaji Hribar (posnetke najdete na YouTube-u).

Za konec še izjava enega od obiskovalcev: zdelo se mu je kar zanimivo, da vztrajajo pri svojem 80's zvoku. Mogoče zato, ker se jim zdi fejst ... pa #osemdeseta so spet in, ali pač?

Borut Marinko - avatar

Borut Marinko

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 09.10.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 220 člankov.

Panda na Orto festu premierno z novo pevko - thumbnail

Panda na Orto festu premierno z novo pevko

Foto: Damjan Cilenšek / Vini