v rubriki dogodki:
.. / / / 27.03.2001

Predstavitev revije Men's Health

V četrtek 22. marca sva se z Gregorjem udeležila predstavitve nove revije Men's Health, ki namenjena tako moškim in ženskam. Kot se za prestižno revijo -- ki izhaja v Bob ™ ve koliko deželah -- spodobi je bila gala predstavitev v Hotelu Lev, pravzaprav v novi gala dvorani Karantanija, ki je namenjena predvsem tovrstnim prireditvam. Publiko so zabavali glasbeni gostje Planet Groove, predstavitev pa je vodil nedeljski voditelj Videospotnic Miha Šalehar.

Z rahlo zamudo so vrata v dvorano odprle brhke hostese oblečene v medicinske sestre, ki so tudi med predstavo skrbele za zdravo cirkulacijo krvi v žilah. V dvorani so nas pričakali že zgoraj omenjeni Planet Groove in fantje in dekleta, ki so na fitness aparaturah demonstrirali zdrave načine vadbe in skrbi za telo in dušo.

Planet Groove so nas pred začetkom razveselili z nekaj štikli iz njihove zadnje plošče Zakon groovitacije, za njimi pa je krmilo prevzel voditelj Miha, ki se je, glede na to da je bil v tovrstni vlogi voditelja prvič kar dobro odrezal. Skozi predstavitev smo slišali govore glavnega urednika, predstavili so nam nekaj poz za bolj pestro spolno življenje, slišali smo kako se lahko se moški znebimo okroglega trebuha v 4 tednih, kuharske nasvete; skratka del vsebin, ki jih boste našli v tiskani izdaji revije Men's Health.

Formalni večer se je zaključil z nagovorom direktorja podjetja Prestige, takrat pa se je prava zabava šele začela. Prigrizki in vino so kar deževali in omamili čustva (pomembnih) gostov, ki so prej bendu komaj naklonili kakšen aplavz, proti koncu pa zahtevali še in še.

Večer se je tako zaključil, Grega in jaz pa sva ugotovila, da se bolje počutiva na kakšnih rock koncertih kot na gala predstavitvah, kjer mora navaden žurer (preveč) paziti na manire. Vsebino same revije lahko preverite pri najbljižjem prodajalcu časopisov, kot "sladico" pa vam ponujamo še nekaj fotografij tistega večera.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Snoop dog stil - thumbnail

Snoop dog stil