v rubriki dogodki:
.. / / / 12.04.2004

Psycho-Path promovirali Désinvolturo

Prejšnji četrtek se je v KUD-u France Prešeren zgodila promocija plate Désinvoltura s katero so prekmurski Psycho-Path obeležili desetletnico delovanja. Koncert, ki je bil napovedan za 21. uro se je začel točno uro in pol kasneje, gneča v KUD-u pa je bila taka, da si se komaj prebil lahko prebil v dvorano. Psihiči so res privabili veliko množico poslušalcev.

Med njimi je bilo kar nekaj tistih, ki so si hoteli ogledati poleg P-P-jev še Srečno mladino v Ortu, a je bilo zaradi "kratke" zamude to praktično nemogoče - razen če si si kot jaz ogledal prve pol ure Psycho-Pathov in odbrzel v Orto na zadnje pol ure Srečnikov.

Ker sem se komaj odločil za premik (Psihiči so bili res fini), prosim da tisti ki ste bili v KUD-u do konca v komentarjih delite vtise s koncerta z ostalimi, ki smo ga (skoraj) zamudili ...

Foto (c) em3r10.com

OBVESTILO ZA MEDIJSKE HIŠE / NOVINARJE / VSE OSTALE
Tiste medijske hiše oz novinarji, ki "nevede" in brez dovoljenja objavljajo fotke z ŽVPL-a v drugih medijih: tisti (c) je "copyright" - in ne "the right to copy" - če hočete fotke obiščite spletno stran dobavitelja em3r10.com oz., jim pošljite e-pošto in se dogovorite za objavo.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Psycho-Path cel bend - thumbnail

Psycho-Path cel bend