v rubriki dogodki:
.. / / / 25.06.2010 14:00

Paul van Dyk @ Dance Republic - Revelation

24. junija se je na gospodarskem razstavišču v Ljubljani odvijal drug event iz serije Dance Republic. Tokrat poimenovan Revelation, glavna zvezda pa je bil sam Paul van Dyk.

Prizorišče je bilo tokrat res ogromno in bolje razporejeno, kot na Revolutionu, kjer so glavno halo razdelili na pol. Tokrat so organizatorji zagotovili kar 8 ur glasbe s petimi floori, kjer je nastopilo kar 17 izvajalcev.

Na glavnem odru je za ogrevanje poskrbel Elyksir, nato pa je prišel Paul. Pavle je vrtel odlično glasbo, vseskozi pa se je gibal od alternative do komerciale ter od umirjenih sanjajočih, pa vse do izjemno hitrih ritmov.

Po Pauletovem odhodu z gavnega odra so začeli odhajati tudi prisotni, čeprav je Giuseppe Ottaviani fenomenalno nadaljeval Paulovo glasbo.

Zanimivo je bilo tudi na ostalih plesiščih – na Land of freedom so s house ritmi občinstvo navduševali Funkerman, Arno Cost in Dean Deen, na Land of dark je “temnil” Eric Sneo skupaj s slovenskimi mojstri DJ Psihom, DJ Gumjo in DJ Flisom, na Land of Dreams smo lahko slišali DJ Silver J, DJ Cleek in DJ Onix, na zadnjem, Born2Dance land, pa so temperaturo dvigovali D’furious, Manuel Dark vs. Spinne in Al Passid.

Slike so v galeriji, spodaj pa še video:

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

Paul van Dyk @ Dance Republic - Revelation - thumbnail

Paul van Dyk @ Dance Republic - Revelation

Foto: Miha Rekar / mr.si