v rubriki dogodki:
.. / / / 15.03.2011 19:53

Sta M.O.P v Cvetličani naredila hud žur?

M.O.P. ali skrajšano iz Mash Out Posse, ameriški hip hop duo sestavljen Billy Danze in Lil' Fame je obiskal Ljubljano in napolnil Cvetličarno. Fanta oz. sedaj že gospoda sta znana, da s svojimi MC-ji naredita velik žur. Ali je bilo tudi tokrat tako? Berite dalje.

Kljub relativno poznem prihodu na oder na katerem so nas kot predskupina ogreli Zlatko, Emkej, MRIGO : GHET, ... je množica dobesedno ponorela ko so se na odru končno prikazali M.O.P.

Kljub svoji starosti so fantje pokazali, da imajo še neizmerno veliko energije, saj konstantno skakanje po odru in repanje zahteva kar nekaj vzdržljivosti in moči, ki je ne premorejo niti njihovi mlajši kolegi.

Že tako ogreta publika je odlično sprejela brezplačen konjak in jegermajster, ki sta se točila z odra, M.O.P. res niso “škrti” :) Kljub preko 1000 svojih komadov so nas M.O.P. pustili željne, ker so zarepali le nekaj svojih uspešnic, raje so dvigovali vročino s komadi tujih izvajalcev.

Die hard M.O.P. feni in poznavalci, tako niso prišli na svoj račun. Prvoklasni rep so zamenjali z mainstream uspešnicami, ki so dobre za ples, niso pa razlog za obisk koncerta.

Kljub vsemu je bil M.O.P. koncert popestritev slovenske rap scene in dobra priložnost za vse mlajše raperje, da doživijo košček old school rap scene.

Mak Kordić - avatar

Mak Kordić

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 25.03.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 5 člankov.

M.O.P - Mash Out Posse, 9. marca v Cvetličarni - thumbnail

M.O.P - Mash Out Posse, 9. marca v Cvetličarni

Foto: Mak Kordić