v rubriki dogodki:
.. / / / 16.09.2004

Miss Slovenije 2004 - poljubi, nastopi in zaodrje

Na izboru za letošnjo Miss Slovenije je zmagala Živa Vadnov, ŽVPL-ov urednik fotografije pa se je potrudil in za vas pripravil okoli 100 fotografij iz samega dogodka. V prvi foto reportaži boste videli "famozne" poljube na odru (kakor da je poljubljanje na odru nekaj novega, zanimivega in ekstra šokantnega) in nekaj zakulisnih fotk.

Ti poljubi so bili na letošnjem izboru res nekaj posebnega. Fant in punca se poljubita na odru, pevec poljubi kačo in plesalko (je hotel povedati da so vse plesalke - kače, oz. da so vse ženske - kače, ali obratno, ali mogoče kaj tretjega)! In s tem poljubov še ni konec, tudi tista, ki je že pred Britney-Madonno-Christino izvedla istospolni poljub (sicer v videospotu) je poljubila plesalca samo na čelo. Pa lepo vas prosim, požgat bi ga mogla, tako kot sta se tista dva na Renejevem koncertu!

Če bi organizatorji hoteli, da so poljubi šokantni, bi morali upoštevati nasvet TheD-ja, ki je na forumu napisal: "... bi se morale vse tri Bibitijevke zalizat' ena z drugo, potem pa še Gejmoverjevci vsi skupaj." To bi bilo nekaj.

Sicer pa je prireditev minila v pristnem domačem družinskem ozračju - misice pod okrijem ateja, varovanci hčerke kot glasbeni gostje in nekaj "srečnežev" v vlogi outsiderjev - skratka kot vsako leto.

Foto (c) Mare Vavpotič / Embrio

OBVESTILO ZA MEDIJSKE HIŠE / NOVINARJE / VSE OSTALE
Tiste medijske hiše oz novinarji, ki "nevede" in brez dovoljenja objavljajo fotke z ŽVPL-a v drugih medijih: tisti (c) je "copyright" - in ne "the right to copy" - če hočete fotke obiščite spletno stran dobavitelja em3r10.com oz., jim pošljite e-pošto in se dogovorite za objavo.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Poljub GameOverjevca in BBTjevke - thumbnail

Poljub GameOverjevca in BBTjevke