v rubriki dogodki:
.. / / / 09.09.2004

25 ta life v Ljubljani

Dovolj je sprenevedanja. Čas je za neposreden hardcore udarec. Kolektiv Dirty Skunks s ponosom predstavlja svoje tokratne goste, neuničljive 25 ta life, ki bodo v petek, 17. septembra nastopili v ljubljanskem Orto baru.

Skupina, je svojo glasbeno pot začela na ulicah New Yorka, leta 1993. Svoje ime so povzeli po najvišji možni zaporni kazni, ki jo je obsojenec lahko deležen v nekaterih zveznih državah ZDA. Člani skupine so sodni izraz 25 to life prevedli v newyorški sleng in danes pomeni sinonim za glasno, neposredno in udarno glasbo. Ta se zaradi iskrenosti in neskončnih turnej skupine, zelo dobro obnese po celem svetu. Tudi na Japonskem, kamor nekaterih članov zaradi tetovaž in piercinga, sprva niso hoteli spustiti.
Člani skupine 25 ta life se zavzemajo za povezanost in enotnost znotraj underground glasbe. Po njihovem mnenju se morajo glasbeni žanri in subkulrute , kot so punk, metal in hardcore združiti. Njihova glasba je nedvomno odraz njihovega prepričanja, koncerti zasedbe pa prinašajo energičen in prepričljiv nastop.

Ozračje pred nastopom bodo ogrevali bolgarski hardcorovci Last Hope, ki ameriško zasedbo spremljajo na tokratni evropski turneji.

Cena vstopnice: 1500 sit

 - thumbnail