v rubriki dogodki:
.. / / / 22.02.2004

ŠODR praznuje 10. rojstni dan

Kišto, v katero povabita drugačne glasbene izvajalce, tokrat pa se bo v KUD-u Franca Kotarja v Trzinu dogajalo nekaj drugačnega, a ravno tako zanimivega. Svoj deseti rojstni dan bo praznoval ŠODR!

Kdo ali kaj? ŠODR, vendar! Nekateri pravijo, da gre za študentsko oddajo z drugačno radiodifuzijo, drugi so mnenja, da gre za šovinistični organ za draženje rož, tretji so brez mnenja, četrti svojega mnenja ne želijo deliti z drugimi, veliko pa je takih, ki nimajo pojma, za kaj se gre!

Zatorej - ŠODR je ena prvih (če ne celo prva) študentska radijska oddaja, ki jo lahko poslušate vsak ponedeljek na Radiu Hit od 22. ure dalje. In tako je že celih deset let! Nenavadna (z)mešanica glasbe, ki je ne slišite ravno vsak dan, vedno razpoloženih voditeljev, nagradnih iger in novic, ki seznanjajo predvsem s projekti obeh študentskih klubov in pa s prostimi deli e-Študentskega servisa.

Vse skupaj se bo odvijalo 27. februarja (petek) od 20. ure dalje v že omenjenem KUD-u Franca Kotarja v Trzinu, kjer ste vajeni spremljati Kišto. Ob bogatem spremljevalnem programu, ki mu bosta dirigirala in ga oblikovala drzna radijska govorca Ružko in Riki, se bo zgodilo tudi veliko glasbeno presenečenje.

In ker gre za presenečenje, vam ne smemo vsega izdati, kljub vsemu pa vam bomo malce namignili. Zelo natančno gre za glasbeno skupino, ki prihaja iz Slovenije, veliko svojega časa pa preživi onstran naših meja in prav vedo poskrbi za dobro, kaj dobro ? odlično zabavo.

Skupina nima čisto nič skupnega z že pokojnim kraljem rock'n'rolla in razpadajočim kraljem popa, je pa zelo tesno povezana s tema dvema glasbenikoma. Ah, zdaj smo povedali preveč!

In če se želite prepričati na lastne oči in ušesa, če ste pravilno sklepali in domnevali, boste morali seveda priti na veliko praznovanje. Karte so že v predprodaji ? lahko jih kupite na Študentskem klubu Kamnik ali Domžale in tudi v enem izmed obeh e-Študentskih servisov.

Zabava oziroma praznovanje, ki ga ne smete zamuditi!

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.