v rubriki dogodki:
.. / / / 02.04.2014 10:09

30 Seconds to Mars na Dunaju

Alternativna rock skupina iz Los Angelesa prihaja na Dunaj 1. julija. Trenutni člani skupine so z oskarjem nagrajeni igralec in pevec Jared Leto, njegov brat Shannon Leto ter Tomo Miličević.

Zametki skupine 30 Seconds To Mars so nastali leta 1998. Osnovala sta jo brata Jared Leto in Shannon Leto. Nato se jima je priključil še basist in klaviaturist Matt Wachter, ki pa je skupino leta 2007 iz osebnih razlogov zapustil. Bend sestavlja tudi kitarist Tomo Miličević, ki se jim je pridružil kot fan, zmagovalec na avdiciji.

Prvi album so izdali leta 2002. Drugi album, imenovan A beautiful lie mu je sledil leta 2005. 8 decembra 2009 so izdali najnovejši CD z naslovom This is war, ki jim je prinesel ogromno novih oboževalcev. Bend je znan tudi po tem da ima "Street Team" oziroma ulično ekipo oboževalcev imenovano Echelon, s katero so zelo interaktivni, tako med koncerti, kot tudi preko različnih medijev.

Pred odhodom na turnejo z Linkin Parkom in AFI-jem po Severni Ameriki se bodo ustavili tudi v prestolnici naše sosede Avstrije. Nastopili bodo v Marx Halle dvorani, kjer bodo zaigrali pesmi iz albuma This is war in tudi pesmi iz najnovejšega albuma Love, Lust, Faith and Dreams, kot so Northern Lights, Up in the Air, Do or Die in Bright Lights.

Jared, Shannon in Tomo bodo naredili pravi spektakel za svoje oboževalce, če si želite biti del tega si lahko karte kupite tukaj.

Sara Todorovič - avatar

Sara Todorovič

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 18.06.2013 na ŽVPL-u skupaj objavil 19 člankov.

30 Seconds to Mars - thumbnail

30 Seconds to Mars