v rubriki dogodki:
.. / / / 19.02.2003

Afu-Ra in Perverted Monks

Afu-Ra bo na dan žena v Sloveniji nastopil drugič, tokrat prvič s svojo skupino Perverted Monks ki jo poleg njega sestavljajo še A-Sun, Respect in Ca-See. Videli ga boste lahko v klubu SubSub, kot smo že rekli v soboto, 8. marca ob 22 uri.

AFU-RA je mnogo vec kot obicajen newyorski MC - predan oce, vztrajen Tae-Kwon-Do ucenec, razgledan bralec, rastafarijanec in inteligenten stihoklepec je ze s svojim prvim solo albumom (Body Of The Life Force, 2000) dokazal, da njegov cas sele prihaja.

Z DJ Premierom, najvplivnejsim ameriskim hiphop DJ/producentom v vlogi izvrsnega producenta ta album danes velja za hiphop klasiko, Afu-Ra pa ga je leta 2001 ze predstavljal na koncertu v Ljubljani.

Pri njegovem drugem albumu (Life Force Radio, 2002), ki ga bo na koncertu v Ljubljani podrobneje predtsavljal so sodelovali vokalisti kot so Guru, M.O.P., Perverted Monks, RZA, Big Daddy Kane in drugi. Aktualni singli Hip-Hop, Stick Up in Open dosegajo zleo dobro rotacijo na ameriskih, pa tudi evropskih radijskih in tv postajah.

Afu-Ra in Perverted Monks bodo pri nas nastopili v okviru evropske turneje. Po koncertu bosta s hiphop in r'n'b selekcijo za gramofoni postregla
DJ FU & DJ K'POW, oba clana ekipe Radyoyo.

Vstopnina za fante 2000
Vstopnina za punce 1500

www.radyoyo.si
www.afu-ra.com

Radyoyo

Afu-Ra - thumbnail

Afu-Ra