v rubriki dogodki:
.. / / / 14.05.2013 12:00

Bežigrad v ritmih Red Summer Party-ja

Največja in najboljša zabava ob zaključku šole se bo letos odvijala 21.6. na Stadionu Bežigrad. Stadion se bo obarval rdeče, saj prihajala Red Summer Party.

Black Pony nam je končno razkril lokacijo težko pričakovane zabave Red Summer Party. Zabava se bo pričela ob 17h pod modrim nebom, končala pa pod zvezdami. Ples bo kasneje preplavil celotno Ljubljano, saj bodo uradni afer party-ji na več lokacijah. Vstop na after party-je bo za obiskovalce Red Summer Partyja prost. Letos bo rdeča zabava tako trajala še dlje.

Zvezda letošnjega Red Summer Partyja bo frontman Swedish House Mafie – Axwell, pridružili se mu bodo še Daddy's Groove, Ørjan Nilsen in egipčanski duo Aly&Fila, ter priznani domači ekipi Vanillaz in Sharkastique tunes.

V zasnovo prizorišča bodo organizatorji letos vključili elemente prostorsko razgibanih detajlov. Krovna barva bo še vedno rdeča, prizorišče pa bo opremljeno s simulacijami urbanega vzdušja. Na stadionu bo obiskovalce razvajala in hladila mestna plaža, dan pa bodo popestrile zabavne lunapark atrakcije in plesni artisti.

Osrednje ime letošnje največje plesne zabave je sigurno Axwell, ki je postavil standarde v plesni glasbi in bil v zadnjih dveh letih 2x nominiran za grammyja.

Za privržence trance melodij pa bodo poskrbeli trance didžeji. Množico bo ogreval evforičen duo Aly & Fila, ki slovi po značilnem pozitivnem in lahkotnem zvoku in neustavljivi Ørjan Nilsen, ki s svojimi progresivnimi ritmi odločno osvaja svetovne metropole. Nikakor pa ne smemo pozabiti na ljubljence Davida Guette, Daddy's Groove, ki bodo poskrbeli za dobro mero house ritmov.

Vstopnice so že v prodaji, cene pa se gibljejo od 19 EUR za early entry, 25 EUR za parter in 43 EUR za VIP. Kupite jih lahko na vseh prodajnih mestih Eventima.

Alja Kink - avatar

Alja Kink / Alja Kink Photography

Glavna urednica ŽVPL, ki je od 24.10.2011 na ŽVPL-u skupaj objavil 53 člankov.

Red Summer Party - največja in najboljša zabava - thumbnail

Red Summer Party - največja in najboljša zabava