v rubriki dogodki:
.. / / / 14.07.2014 13:25

Zloglasni Punk Rock Holiday 1.4

Bliža se zloglasni punkerski festival - Punk Rock Holiday, ki bo letos od 5 do 9 augusta že četrto leto zapored postregel z obilico bendov, zabave in seveda punkerskega vzdušja.

Leta 2011 je Punk Rock Holiday nastal iz poprejšnjega festivala Šklabfest, se preselil v Tolmin in postal eden največjih Punk-rokerskih dogodkov v Sloveniji.

Vsako leto smo priča povečanju števila bendov, letos jih bo kar 50; čez dan bodo koncerti ob plaži, zvečer pa na glavnem odru. Poleg koncertov, kopanja, vsesplošnega razvrata, Dj programa 24/4 bodo zadnji dan festivala potekale tudi Punk Rock Karaoke, ki se jih klub težkemu naporu ne moremo predstavljati brez komičnega pridiha.

Letos bo kričalo in razbijalo po inštrumetih kar nekaj bendov, ki so že stari znanci tega festivala, med njimi so NOFX, The Toasters, H2O, Sick Of It All, Reel Big Fish in The Real Mckenzies. Seveda pa bo nastopila tudi obilica svežih, še ne slišanih bendov kot so Ignite, Lagwagon, SNFU, Murphy's Law, Wilhelm Scream, Lobotomija, Wolf x Down, In Other Climes, Raised Fist in še mnogi drugi, ki jih lahko najdete tule.

Seboj prinesite copate in obilico dobre volje, več informacij pa dobite na spletni strani festivala.

Matej Ferenc - avatar

Matej Ferenc

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 08.06.2011 na ŽVPL-u skupaj objavil 10 člankov.

Punk Rock Holiday - thumbnail

Punk Rock Holiday