v rubriki dogodki:
.. / / / 26.08.2015 15:53

Bliža se nepozabni Ritem mladosti '15

V soboto, 5. septembra 2015, se bo pri ljubljanskem Koloseju zopet odvil največji open-air party prestolnice.

Tudi tokrat so se organizatorji - Collegium Mondial Travel in Radio Antena - odločili, da bodo namesto tradicionalnega "ritmičnega" koncerta raje priredili eno izmed največjih diskotek pod zvezdami pri nas, saj je bila le-ta v lanskem septembru izredno pozitivno sprejeta.

Na letošnjem Collegium Discotheque bo vse željne zabave animiral John Martin, ki je podpisan pod mnogimi svetovnimi ritmi kot so Don't You Worry Child in drugimi. Poleg Johna Martina bodo nastopili še odlični Vanillaz, duo Maraaya, Ramus, Nika Zorjan, Alesso Bomba in drugi.

Poleg glavnega večernega programa se bo čez dan odvijal tudi pester zabavni program imenovan Park mladosti, ki se bo v večernih urah nato prelevil v največji septembrski žur.

Žur pri ljubljanskem Koloseju se bo pričel ob 20.00 uri in bo trajal vse do 2. ure zjutraj. Vstopnina v predprodaji je po besedah organizatorja nadvse skromna in znaša 3€. Ekskluzivna predprodaja vstopnic po znižani ceni je mogoča le na spletni strani 1nadan.si. Na dan dogodka bo cena vstopnice 5€.

Se vidimo na največjem žuru te jeseni? :)

Žiga Žibert - avatar

Žiga Žibert

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 23.06.2013 na ŽVPL-u skupaj objavil 26 člankov.

Ritem mladosti 2015 - thumbnail

Ritem mladosti 2015