v rubriki dogodki:
.. / / / 08.12.2004

Božična MTV zabava v BOF-u

Pretekle MTV zabave so v Ljubljani vedno naletele na tako izjemen odziv, da se v prazničnem času znova vračajo v našo prestolnico, Ljubljano. Božična MTV zabava se bo odvijala v petek, 17. decembra, od 22. ure dalje v prireditvenem prostoru trgovine BOF.

Za Božično MTV zabavo je bil sprva napovedan nastop priznanega angleškega DJ-ja Davea Seamana, ki pa je moral zaradi družinskih obvesznosti sodelovanje odpovedati, vendar nič ne de. Za gramofoni bodo stali člani produkcijske in DJ ekipe Lexicon Avenue iz Velike Britanije, pred njimi pa DJ Danny iz Italije in vroči hrvaški dvojec Amor in Darian.

Hrvata Amor in Darian spadata v mlajšo generacijo hrvaških DJ-jev, vendar pa sta se s svojimi privlačnimi in zanimivimi nastopi že začela uveljavljati tudi na vidnejših zabavah. DJ Danny velja za enega najprodornejših italijanskih DJ-jev, njegovo privlačno mešanico tech housea, deep housea, progressive housea in electro breakbeata pa dobro poznajo v številnih itaklijanskih klubih, kjer nastopa kto rezident. Kot zanimivost naj omenimo, da je bil eden prvih italijanskih DJ-jev, ki je začel glasbo predvajati s CD plošč.

In glavne zvezde, Lexicon Avenue? Njihova kariera se je začela in tudi vzcvetela v legendarnem londonskem klubu Shindig club, ki velja za angleški plesni klub z najdaljšo tradicijo. Člani ekipe Lexicon Avenue so poslušalce osvojili s prijetnim in nalezljivim podajanjem acid housea.

Njihovi remiksi so izredno cenjeni in iskani, sodelujejo pa s skupinami Depeche Mode in Dirty Vegas ter izvajalci, kot sta Seal in Dave Gahan. Nastopali so že v klubih celega sveta in sedaj prihajajo tudi v Slovenijo oziroma Ljubljano.

Že kar tradicionalna MTV Božična zabava v ljubljanskem BOF-u dokazuje, da se sodelovanje z uspešno blagovno znamko in glasbeno televizijo MTV krepi in da v prihodnosti lahko pričakujemo še več podobnih zabav in še tesnejše sodelovanje. Na pomoč so tokrat priskočili tudi brezplačni časnik Žurnal, Radio Salomon in žurnal Magazin, vstopnice pa bodo kmalu na voljo na običajnih prodajnih mestih.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

MTV - thumbnail

MTV