v rubriki dogodki:
.. / / / 08.12.2003

Božična MTV zabava v BOF-u

Konec maja 2003 se je v Sloveniji prvič predstavil MTV s svojo Dance Floor Chart zabavo. Sredi meseca decembra se k nam vrača druga, tokrat božična MTV zabava. Zgodila se bo v BOF-u in sicer v petek, 19. decembra, od 22. ure dalje. Tudi tokrat bo MTV zabava s seboj prinesla odlično zasedbo nastopajočih iz tujine.

Ljubljansko MTV zabavo bodo tudi tokrat sestavljali številni svetovno znani DJ-ji. Med njimi bosta osrednji nastopajoči: Sister Bliss, članica skupine Faithless in tolkalka Sudha Katherpal.

Dekliški DJ duo prihaja iz Velike Britanije in je že navduševal letos poleti na zadnjem Valkana Beach festivalu. Poleg njiju bodo za vzdušje poskrbeli še mladi in cenjeni DJ Marc Grabber (Hrvaška), MC Alex Donati (Italija) in slovenski DJ progressive housa Robert G. Roy.

S tem se v Sloveniji pričenja kontinuirano sodelovanje z MTV-jem, ki ni le najbolj uspešna glasbena televizija, temveč tudi ena najmočnejših globalnih blagovnih znamk, ki predstavlja in zagotavlja kakovostno in prvovrstno zabavo. Prav zato, sta se za sponzorstvo odločili tudi blagovni znamki Elan Snowboards ter Si.mobil - Vodafone.

Vstopnice za MTV zabavo bodo na voljo v začetku prihodnjega tedna. Cena posamezne vstopnice kupljene v pred prodaji bo 4.500 SIT, na dan prireditve pa 5.500 SIT. Kupiti jo bo moč v BOF-u in v trgovinah Big Bang.

MTV - thumbnail

MTV