v rubriki dogodki:
.. / / / 21.12.2003

Debeli Precjednik in ostali na Mostovni

Debeli Precjednik, ki bodo v soboto 27. 1. v družbi Spacciatori Di Musica Stupefacente in Insane na nastopili na Mostovni, prepričali v nasprotno.

Neverjetno udaren in energičen punkrock z emocionalnim melodičnim petjem, kot so ga gojile skupine No Use For A Name, Strung Out, Not The Same in podobne, vas ne more pustiti ravnodušne. In ko temu dodamo še odličen in dinamičen nastop kot posledica številnih koncertnih izkušenj iz evropskih odrov, smo vas prepričali - hormoni bodo divjali in najstnice vreščale.

Italija v svetu ni poznana zgolj po pizzah, mozareli in špagetih, ampak tudi po svojih punk/hc skupinah, ki gojijo prav poseben zvok. In "Spacciatori" med mase razpečujejo prav to - hiter in agresiven punk/hardcore v melodičnem italijanskem jeziku. Če ste bili v začetku devetdesetih za koncerte premladi, je sedaj zadnji čas, da okusite še eno italijansko specialiteto.

Trojec Insane iz Gornje Radgone dokazuje, da punkrock revival še ni zamrl in da se še vedno najdejo novi mladi bendi, ki nadaljujejo tradicijo bendov No Use For A Name, NOFX, Lag Wagon in podobnih. Melodičen punkrock z občasnimi izleti v ska/reggae vode, v katerem je prepoznati mladostniško zagnanost in veseljačenje. Veselica!

 - thumbnail