v rubriki dogodki:
.. / / / 16.07.2009 10:57

Cow of skate #3 na Vrhniki

Cow of skate se 18. julija vrača na Vrhniko, točneje v klub Zakon, z nastopom skupin Infarto, Scheisse! in In-Sane, skate contest pa se bo zaradi slabega vremena odvil v manjsem obsegu v popoldanskih urah v Športnem parku Vrhnika.

The Infarto, Scheisse! so štiričlanska zasedba, ki prihaja iz Bergama. S kričečim emocionalnim hardcorom, značilnim za devetdeseta, pomešanim z metalom, nadaljujejo smer, ki so jo zastavili v preminuli skupini La Falce. Metaliziran, kaotičen zvok s počasnimi in hitrimi deli nadgrajujejo besedila o osebni revoluciji. Po treh letih od izdaje svojega prvenca je lani na police prišla njihova nova plošča, ki so jo izdali skupaj s še enim odličnim italijanskim bendom – Lady Tornado.

Punkrockerski trio In-Sane pa je do zdaj objavil prvenec Keeping Ourselves Close To Our Hearts in nekaj demoposnetkov, poleg tega pa si fantje pridno nabirajo odrsko kilometrino, saj imajo za seboj že lepo število evropskih turnej, s katerimi so si pridobili prepoznavnost tudi v tujini. Skupino In-Sane, ki prisega na zdravi do-it-yourself duh, zaznamuje energičen emocionalen punkrock/hardcore s številnimi ritmičnimi preskoki, ki zarisuje vzporednice s skupinami, kot so Against Me, Hot Water Music in Propagandhi. Jeseni 2009 bodo In-Sane pri Moonlee Records objavili svojo novo ploščo.

Za klub Zakon

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

 - thumbnail