v rubriki dogodki:
.. / / / 13.11.2004

Dreamwalk vabijo na Metelkovo

Zasedba Dreamwalk, ki je v prvi polovici leta izdala zanimivo ploščo Three days later, s katero so se močno oddaljili od svojega neo-punk prvenca Far away from L.A. bodo v soboto, 20.11. 2004 nastopili v klubu Channel Zero na Metelkovi.

Dreamwalk so svoj večji koncert ob izidu plošče Three days later odigrali septembra v KUD-u Franceta Prešerna, vmes odigrali še nekaj koncertov po slovenskih klubih in se pripravljali na manjšo evropsko turnejo in tako so se odločili, da s koncertom znova razveselijo tudi domače oboževalce, ki jim jih ne manjka.

V soboto, 20.11.2004 bodo obiskali Channel Zero na Metelkovi, koncert se bo začel ob 21. uri, k sodelovanju pa so povabili še nekaj zanimivih prijateljev - iz Nemčije bodo prišli člani funk neocore zasedbe FreeKingFlakes, na d'n'b after partyju pa bosta plošče sukala uveljavljena slovenska DJ-ja Bakto in Borka.

Vstopnina bo znašala 900 SIT in tisti najhitrejši bodo deležni še zelo (p)osebne konzumacije s strani Dreamwalk bobnarja Willyja, ki bo pripeljal nekaj domače rujne kapljice. Za vse dodatne informacije pa obiščite tudi zanimivo izdelano spletno stran skupine.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Dreamwalk - thumbnail

Dreamwalk