v rubriki dogodki:
.. / / / 18.04.2014 10:00

Drugi val zvenečih imen Ultra Europe 2014

Kot smo že poročali, v Split ponovno prihaja velefestival elektronske glasbe Ultra Europe. Če vas je prvotni lineup z imeni, kot so Armin van Buuren, David Guetta, Tiësto, Carl Cox, Hardwell, Fedde le Grand in drugi navdušil, pred nadaljevanjem članka poiščite ustrezno sedalno površino.

V drugem paketu nastopajočih so med drugimi Above & Beyond, Alesso, Andrew Rayel, Disclosure, Example, Knife Pary, Marco Carola, Paul Kalkbrenner, Paul van Dyk, Pretty Lights, Showtek, Steve Aoki, Ally & Filla, Sunnery James & Ryan Marciano, Danny Avilla, Orjan Nielsen in Cosmic Gate. S tem se program, ki ga razganja od najbolj vročih imen v plesni elektroniki širi tudi v polje živih izvedb, zaradi česar bo Ultra Europe zagotovo še bolj atraktivna. Kar umešča ta festival med najboljše v Evropi in na svetu pa je tudi vrhunska produkcija, polna dih jemajočih posebnih učinkov in naprednih odrskih tehnologij.

Takole je bilo recimo lani na Fedde le Grandu:

Da bo obiskovalcem ostal festival Ultra Europe v res lepem spominu, so organizatorji s podjetjem Travel2Ultra pripravili seznam priporočenih nastanitev v partnerskih hotelih, ki izpolnjujejo primerne kvalitetne standarde. Možen je tudi nakup paketov, ki vključujejo namestitev, prevoze in festivalske vstopnice. Tam boste našli tudi osnovne informacije o prometni povezanosti, festivalskih lokacijah in načini prevoza na festival.

Nastanitev in prevoze zagotavlja soorganizator prireditve, agencija Collegium Mondial Travel.

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

Ultra Europe drugi val - thumbnail

Ultra Europe drugi val