v rubriki dogodki:
.. / / / 10.02.2004

Elvis Jackson v celjskem Kljubu

Elvis Jackson, 27.marec 2004, CELJE/ Kljub ob 22:00. Elvis Jackson se bodo po dolgem času in sploh prvič po izidu albuma Summer Edition predstavili celjskemu občinstvu. To se bo pripetilo v soboto, 27.marca 2004 ob 22:00 v celjskem Kljubu.

Atraktivni ska punk rokerji Elvis Jackson so na božični turneji po Nemčiji, Avstriji in Švici pustil očitno zelo dober vtis. Na turneji, ki je potekala od 17.decembra do konca leta 2003, so poleg naših Elvis Jackson nastopili Francozi Two Tone Club in Danci Furillo. Fantje, ne samo, da so se zabavali, navduševali z vragolijami na odru in spoznavali nove ljudi, temveč so tudi prepričali Moskito Prom. in nemškega založnika Grover Rec. Z obojimi ravnokar potekajo pogovori za tesnejše sodelovanje.

Tudi sicer so Elvis Jackson uspešno sklenili leto 2003, saj so imeli vsega skupaj 100 nastopov, od tega kar 60 na tujem. Za koncert v Celju vlada izjemno zanimanje. Obeta se nam pravi klubski koncert. Elvis Jackson so bili v Celju vedno toplo sprejeti in tudi sicer so ena izmed najatraktivnejših slovenskih zasedb ta hip. Priložnost bodo fantje izkoristili za predstavitev novega, tretjega singla z albuma Summer Edition, udarne in poskočne pesmi Get Up!. Medtem so Elvis Jackson dočakali tudi ponatis albuma Summer Edition.

Info o koncertu tudi na: www.rockvibe.com
Info o skupini na: www.elvisjackson.com
Info o prireditelju koncert na: www.kljub.com

elvis jackson - thumbnail

elvis jackson