v rubriki dogodki:
.. / / / 10.06.2010 10:53

HIT stand up - zvezde stand up komedije

Na ta dan boste namreč lahko prvič priča največjemu enodnevnemu dogodku stand up komedije v Sloveniji. V nizkem štartu je za vas pripravljen šopek najboljših stand up komičarjev, ki bodo zagotovo poskrbeli za čvrstost vaših trebušnih mišic. In zakaj bi se za slednje trudili s katerimkoli drugim športom kot pa z dvournim krohotanjem?

Postanite del občinstva, ki bo uživalo ob prigodah, parodijah, večplastnih idejah in prebliskih komikov, ki bodo vsemu temu dodali gromozanski delež humorja.

In koga vam pravzaprav ponujamo?
Na odru Križank se bodo zvrstili: Tanja Kocman, Vanči Žorž, Ana Marija Mitić, Janez Usenik, Iča Putrih, Lucija Ćirović, Martina Ipša, in Vid Valič.
Program bo povezovala Tina Gorenjak.

Da, ponujamo vam sedem žensk in dva moška, ker menimo, da predstavlja eden moški na 3,5 ženske lepo slovensko tradicijo. Bodite z nami, 24. junija v Križankah, kjer bomo s smehom zdravili vse vaše tegobe!

Svojo karto si lahko zagotovite na: Eventim.si, Petrol, Big Bang, ter na vseh ostalih prodajnih mestih Eventima. Več informacij o samem dogodku pa najdete tudi na uradni spletni strani dogodka: www.hitstandup.si.

Organizatorja dogodka sta: Zavod za kulturo Maribor - www.standupsi.com & Radio HITwww.radiohit.si.

In brez skrbi - naslednji dan je praznik, zato boste lahko za svoje smejalne gubice primerno poskrbeli. Se vidimo in nasmejemo v Križankah!

Ana Lipovšek - avatar

Ana Lipovšek

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 19 člankov.

Hit Stand Up - 24.6., Križanke - thumbnail

Hit Stand Up - 24.6., Križanke