v rubriki dogodki:
.. / / / 12.02.2004

Masque Parade with Austin Leeds

21. februarja 2004 ste v K4 vabljeni na Masque Parade. Priložnost, da v eni noči na plano privrejo vsi skriti nagoni, hotenja in pregrešne misli. Noč, ko si lahko dovoliš vse. Noč, v kateri ni nič, kot se zdi. Prepustite se svoji domišljiji, pustite idejam prosto pot in pokažite svoj drugi obraz.

Austin Leeds info:
V relativno kratkem času je Austin naredil močan vtis na progressive sceno ter postal eden izmed protagonistev te elektronske zvrsti v ZDA in po svetu. Kot producent je izdal svoja dela na eminentnih založbah kot so Bedrock (Digweed), Bliss, Inversus in Saw (Satoshi Tomiie), dotični zvarki pa si bili tako uspe?ni, da so jih licencirali za kompilacije: John Digweed/GlobalUnderground 014, John Digweed&Sasha: Communicate, Anthony Pappa/NuBreed & Resolutions ter kar 3 kompilacije založbe Renaissance zmiksane izpod prstov umetnikov Deep Dish, Danny Howells&Nick Warren ter Sander Kleinenberg.

Vse to priča o nesporni kvaliteti njegovega producentskega izražanja, kar pa ga je posledično kot jezdeca vinilov pripeljalo do vse-ameriških, azijskih, avstralskih ter seveda evropskih turnej. Njegov stil jezdenja plošč bi lahko označili kot eklektičen, fluiden, poln preobratov ter presenečenj. Ne zamudite in se prepustite!

Get Lifted or Be Lifted!

Infonet:
www.austinleeds.com
www.moistycrew.org

24.1.2k4, sobota, 22:00

Vstop:
1500 SIT do 23h in PRAVE maske
1800 SIT + flyer, študenti, dijaki
2200 SIT ostali

Gregor Logar - avatar

Gregor Logar

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 33 člankov.

Masqued parade - thumbnail

Masqued parade