v rubriki dogodki:
.. / / / 27.05.2004

Jahstifying Reggae nItes No.10

V petek, 04.06.2004 ob 22:30 bo v razgreti Gala hali na sporedu še zadnji Jahstifying Reggae večer v sezoni, ki je tik pred zaključkom. V sezoni 2003/2004 smo vam predstavili kar nekaj slovenskih crew-jev, ki jih druži ljubezen do reggae glasbe: Roots in Session, Dubsystem, Dubtafari.

Poleg slovenskih DJ-jev in crew-jev je Gala halo obiskal se Princ Alla (Jamajka) z Asher Selectorjem, Radikal Dub Kolektiv DJ set (Zagreb) ter Trenchtown Rockers (Srbija).

Naslednji petek predstavljamo še ljubljansko trojico Ras Abogaloum. Sestavljajo jo selektorji Rok, Matej in Banco. Svoj prvi izbor komadov so širši množici predstavili leta 2001, od takrat pa so pot nadaljevali po več različnih slovenskih prizoriščih. Njihov repertoar ponuja vse reggae podzvrsti za vse okuse: od old school prek new roots in stepperja do dancehall-a. Pričakujte obilico plesne zabave s kvalitetno reggae glasbo!

V sezoni 2004/2005 se ljubitelji reggae glasbe ponovno srečamo v Gala hali vsak prvi petek v mesecu. Tokrat bo poudarek na živih glasbenih nastopih reggae skupin iz Slovenije in tujine. Vecere pa bodo seveda nadaljevali spretni sukalci dobrih starih vinilk....