v rubriki dogodki:
.. / / / 03.02.2003

8 mile freestyle battle

Vsi bojevniki besede na plan! 15.2. si v BOFu (Šmartinska c.152, Ljubljana) lahko s svojimi rimoklepaškimi spretnostmi prislužite bogate nagrade, tisti, ki vam repanje ne gre ravno najbolje od rok pa pridite navijat! Tovrstne bitke so pogost pojav na hiphop partyjih in reperjem služijo kot odličen vadbeni poligon, hkrati pa tudi kot odskočna deska pri preboju. O tem govori tudi zgodba filma 8 MILE, kjer lahko spremljamo EMINEMOVO pot iz anonimnosti do zmagovalca.

Prijavi se lahko vsak, ki se ukvarja z repanjem in obvlada prosti slog oziroma freestyle. Navodila za prijavo najdete na letakih v Koloseju, kupončki pa so v Vikendu (Delo) O tekmovalcih odloca ŽREB, o zmagovalcu pa GLAS LJUDSTVA.

Tekmovalci se bodo med seboj pomerili za PRIVLAČNE NAGRADE: - prva nagrada MIKROFON, MD RECORDER S SLUŠALKAMI in 8MILE GOODIE BAG - druga nagrada MD RECORDER S SLUŠALKAMI in 8MILE GOODIE BAG - tretja in četrta nagrada 8MILE GOODIE BAG
Vsi izžrebanci prejmejo komplet vstopnic za ogled filma 8MILE v Koloseju, vsi prijavljeni pa simbolične tolažilne nagrade.

Program:
18.30 - ZREBANJE 32-ih TEKMOVALCEV IN ZREBANJE PAROV
19.00 - 22.15 KVALIFIKACIJSKA TEKMOVANJA
22.30 - FINALE
22.45 - PODELITEV NAGRAD
23.00 - EKSIBICIJSKI TURNIR NEKATERIH ZE UVELJAVLJENIH SLOVENSKIH FREESTYLERJEV
23.30 - 03.00 HIPHOP in R'N'B PARTY Z RADYOYO DJ-JI

Nina Kožar

8 mile freestyle battle - thumbnail

8 mile freestyle battle