v rubriki dogodki:
.. / / / 28.11.2001

Javni novinarski konferenci: E-jam in Asian Dub Foundation

3., 4. in 5.decembra bo Klub K4 gostil tri zanimive glasbene zasedbe. E-Jam, In Extremo in Asian Dub Foundation. E-Jam in In Extremo, skupini, ki bosta nastopili v ponedeljek 3.12. bosta, prva s svojim improvizatorksim pristopom do ustvarjanja druga pa z dodelano ekstravaganco svojega dela, utrli pot v Klub zasedbi Asian Dub Foundation.

Svojim obiskovalcem in številnim oboževalcem vseh treh skupin želimo ponuditi čimbolj celovit vpogled v glasbeno kreativnost zasedb. Veselimo se predvsem sodelovanja z ADF, ki v K4 prihajajo na klubsko druženje, na predstavitev celote svojega dela, na spoznavanje sloveske glasbene scene. V Klubu ne bodo zgolj koncertirali, pač pa tudi prvič v Sloveniji DJ-jali. Tako kot bodo In Extremo pripravili live performans, po katerem slovijo in kot bodo E-Jam improvizirali zgolj za K4.

Klub K4 bo v okviru Electro.Talka (družabnih seminarjev, ki jih pripravljamo za strokovno in laično javnost, ki se zanima za glasbeni sound track sodobne urbane kulture) organiziral dve sirši javnosti odprti novinarski konferenci. Oblikovani bosta kot pogovor, ki ga bo moderiral voditelj.

Tako bo Maja Sunčič, ki sicer vodi Electro.Talk povezan s techno kulturo v Sloveniji, 3.12. ob 18:00 v kinodvorani Kiberpipe gostila zasedbo E-Jam.

Z Asian Dub Foundation pa se boste lahko srečali 5.12. ob 13:00 v Klubu K4. Novinarska konferenca z Asian Dub Fondation bomo zaradi spoštovanja do občudovalcev ter zaradi velikega zanimanja občinstva oblikovali kot javno debato z glasbeno skupino. Pogovor z Asian Dub Fondation bo v Klubu K4 vodil Marko Milosavljevič. Pogovora se lahko (brezplačno!) udeleži vsak, število obiskovalcev pa je omejeno.

Za klub K4

Gregor Zalaznik - avatar

Gregor Zalaznik

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 15.06.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 233 člankov.

Ejžn guitar - thumbnail

Ejžn guitar