v rubriki dogodki:
.. / / / 03.12.2009 16:19

Koncert Carusella in The Lift v Postojni

V petek, 4. decembra bo postojnski MCP gostil koncert skupin Carusella in The Lift. Rockovski duet Carusella iz Tela Aviva prek lastne ustvarjalnosti določa nov pomen izrazom "fant-punca", "super naglas" in "dva sta dovolj". V njunih živih nastopih se spletajo prava mera napetosti, kemije in eksplozivne energije.

Carusellin prvi EP album izkazuje njun izviren in inovativen pristop k rock'n'rollu, saj prek ustvarjanja edinstvenega hardcora z malodane poppy aranžmaji razširjata meje osnovnega žanra .
Po dveh uspešnih evropskih turnejah in izdaji EP albuma v samozaložbi, se duet vrača v Evropo. Ne gre zamuditi!

The Lift je skupina, katere glasba je prepoznana kot avtentična mešanica punkovske energije in hipijevske sanjavosti. V sestavi benda so kitarist in vokalist Enej M., bobnar Uroš K. in na klaviaturah Jakob G. Bend sodeluje s producentom, Borutom Činčem, znanem po svojem delu pri legendarni skupini Buldožer. Pri izdaji albuma Lucidum Intervallum se je skupini pridružil tudi saksofonist Andrej Damiš.
Po turneji po Sloveniji so se predstavili tudi v Italiji in Avstriji. Album Lucidum Intervallum je bil dobro sprejet med publiko in označen s strani Radija Študent kot ena najboljših alternativnih izdaj v letu 2007. Isto leto je izšel tudi njihov drugi album z imenom To Neverland.

Za MCP

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Carusella /foto: Eran Mahalo - thumbnail

Carusella /foto: Eran Mahalo