v rubriki dogodki:
.. / / / 11.11.2014 17:37

Koncert skupine Muff ob predstavitvi plošče

Cirkus 15. novembra zaključuje tri tedensko praznovanje tretjega rojstnega dne. Dogodek bo na poseben način obarvala skupina Muff, ki bo predstavila svojo debitantsko ploščo.

Muff so se v zadnjih letih prebili v sam vrh slovenske glasbene scene, saj jim je uspelo lansirati hit za hitom, ki so zabavali ne le poslušalce radijskih postaj, temveč jih je bilo mogoče slišati tudi v nekaterih reklamnih kampanjah.

Zdaj se končno vračajo na sceno s težko pričakovano ploščo, ki jo bodo predstavili v enem izmed bolj odmevnih ljubljanskih klubov zadnjih let – Cirkusu. Cirkus je tretji rojstni dan obratovanja proslavil v stilu, saj so gostili (in v naslednjem tednu še bodo) takšna in drugačna glasbena imena: Noisy Freaks, DJ Jazzy Jeff, Vanillaz in ostali. To so dogodki, ki jih nikakor ne gre zamuditi.

Muff so se uveljavili ne samo kot skupina s studijsko kvaliteto, ponašajo se tudi z drugim mestom na EMI (Let me be (myself)) in odličnim nastopom na letošnjih Viktorjih.
Pred njihovim nastopom vas bo ogreval DJ DEY z urbanimi zvoki, vstopnica pa so že na voljo na eventim.si in vstopnice.com

Polona Brajkovec - avatar

Polona Brajkovec

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 29.10.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 30 člankov.

Koncert skupine Muff - thumbnail

Koncert skupine Muff