v rubriki dogodki:
.. / / / 29.04.2009 00:33

Delu čast in oblast v Murski Soboti

MIKK Murska Sobota v sodelovanju z beltinsko Ambasado ponovno dogaja z glasbenimi presežki ob praznku dela, 1. maju. Tridnevni »Delu čast in oblast glasbeni festival« se bo letos zgodil na dveh lokacijah, prva dva dneva v Murski Soboti, zaključni dan v Beltincih.

Vsak od treh večerov bo tematsko glasbeno obarvan.

Tako bodo prvi dan, v četrtek, 30. aprila na svoj račun prišli vsi ljubitelji plesa, kajti prvič bomo gostili super skupino iz Zagreba, Lollobrigida, v kateri igrajo kar trije domačini (člani zasedb Psycho-Path, Kleemar, Sphericube). Po koncertu po analogiji »Diskoteka MIKK«, disco fever se po zelo uspešnem zadnji izdaji na »fašenku« ponovno prireja tako, da dress code več kot zaželen.

Drugi dan, v petek, 1. maja ob tradicionalnem kresu v soboškem parku, boste na svoj račun prišli vsi ljubitelji hitrih ritmov, gostimo dve HC/punk skupini, eno z zahoda drugo vzhoda Slovenije. Nosilci večera, domači gornjeradgonski In-sane, se nahajajo tik pred izidom nove plošče, zatorej na koncertu lahko preverite njihov novi material. Real Life Version je že pred dobrim mesecem gostila beltinska Ambasada v okviru Got Punk 4 turneje, kjer so najbolj navdušili!

Tretji dan, v sobota, 2. maja, se selimo na lokacijo kluba Ambasada v Beltinci, kjer bomo gostili tri precej unikatne bende/projekte. Angleški Kylie Minoise in bolgarski Gokkuchan, solo hrupna projekta, bosta vsekakor poskrbela za nadpovprečno nabiranje ušesnega masla, vrhunec večera pa bodo vsekakor še eni Angleži Action Beat, kolektiv, ki ga trži kultna »Southern records« in trenutno ena najboljših live skupin, ki jo boste imeli priložnost slišati/videti. Na odru se lahko znajdejo celo štirje bobnarji in štirje kitaristi hkrati. Ne zamudite prvovrstnega dogodka!

Za MIKK

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Festivalski plakat - thumbnail

Festivalski plakat