v rubriki dogodki:
.. / / / 10.06.2004

Meet Me 2004 - Love Invaders

Kdo še ni slišal za festival Meet Me, enega najbolj pričakovanih poletnih žurov sploh? Tudi letos , natančneje v soboto, 3.7. 2004,se bo dotični event zgodil v samem osrčju Krasa, na letališču Divača. Explicit Musick (organizator prireditev Sindustry, Eurora in Cosmorama), je za ta tradicionalni prvi poletni slovenski festival elektronske plesne glasbe organiziral šest plesišč z več kot trideset nastopajočimi didžeji, VJ-ji in glasbeniki. V elitni izbor letos sodijo Bob Sinclar, Steve Lawler, Desyn Masiello, DJ Rush, Marco Carola, Umek in Valentino Kanzyani.

Letos se bo na festivalskem prizorišču raztezalo šest plesišč, Cyberport (tehno), Homeport (house), Teleport (progresiva), Tranceport (psihadelični trance), Electrocutionport (elektro) in Simobil Vodafone Sofasport (lounge). Med zvenečimi imeni na tehno plesišču bodo vrteli DJ Rush (za priložnost pripravlja tudi posebno zgoščenko), Marco Carola, Ben Sims, Umek, Valentino Kanzyani in Pet Duo; na housu bo kraljeval legendarni Francoz Bob Sinclar, poslastica progresive pa bo zagotovo odlična trojica Steve Lawler (Global Underground), Desyn Masiello in Wayne Fountain. Plesišče psihadeličnega trancea bo poleg ustrezne "goa" dekoracije popestril tudi pihalec na didjeridu, za vizualne animacije pa bodo skrbeli B1ST in CodeSign Artworks VJs.
Organizacija Explicit Musick se je, glede na dogodke, ki so spremljali prireditev Eurora, odločila, da bo odslej še glasneje opozarjala na škodljive in nevarne posledice uživanja plesnih drog in mlade vzpodbujala k zabavi brez legalnih in nelegalnih substanc. V ta namen bodo uporabljeni vsi promocijski materiali, opozorilo pa bo vidno tudi na festivalu samem.
Prizorišče festivala je večji odprt prostor s šestimi plesišči. Nekatera izmed njih so pokrita s šotori, ki omogočajo izolacijo zvoka, v primeru slabega vremena pa zatočišče pred mokrimi dežnimi kapljami in kraško burjo. Dostop do kraja dogodka je enostaven za obiskovalce iz Slovenije in sosednjih držav. Prizorišče se nahaja v bližini avtoceste, nekaj več kot pol ure vožnje iz Ljubljane, Vidma ali Reke in nekaj manj kot pol ure vožnje od slovenske obale in Trsta. Obiskovalci se lahko pripeljejo tudi z vlakom (organiziran prevoz iz železniške postaje) ali avtobusom (organizirani prevoz). Prizorišče tudi ni v neposredni bližini urbanih središč.

Več informacij o festivalu Meet Me se bo kmalu nahajalo na spletni strani www.meet-me.com, kjer še posebej opozarjamo ne prebiranje rubrike Party vodič s celovitimi navodili in priporočili za varno zabavo na festivalu Meet Me.

VSTOPNINA: 7500 Sit (32 EUR) z letakom, drugače pa 8000 Sit (34 EUR)

Gregor Logar - avatar

Gregor Logar

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 33 člankov.

Meet Me 2004 - Love Invaders - thumbnail

Meet Me 2004 - Love Invaders