v rubriki dogodki:
.. / / / 14.09.2004

Zmelkoow predstavljajo ploščo v BOF-u

Novi album Zmelkoow Plošča skupine Zmelkoow je od 11. septembra ob 8.45 po NY času že na voljo v vaših trgovinah. Sicer pa bo medgalaktična zasedba kuharjev in kelnaric ploščo Plošča promovirala tudi v četrtek 16. septembra v ljubljanskem BOF-u.

Skupina Zmelkoow je za snemanje Zmelkoow Plošče porabilo nešteto vreč denarja, število gostujočih glasbenikov na plošči pa je več kot 200, kar je več jih je gostovalo pri Stingu, Gibonniju, Pink Floydih, BBT, Kingston, Gameover in BePop skupaj - povedati pa je treba, da zadnje so zadnje štiri skupine prispevale bolj malo gostov, saj se na njihovih ploščah pojavljajo vedno isti gostje.

Tako je na plošči kar 12 slastnih kosov, ki so jih zmešali iz različnih praškov in čudežnih vodic, seveda pa ne manjka niti slastnih ribjih specialitet, začimb iz južnih morij, kitajskih igračk, čeških kondomov in zastavic Evropske unije. Upravičena sta odsotna le Slovenec leta in vaš najljubši politik. Za desert ponujamo družino Štrumf in plastičnega sibirskega tigra Varjo.

Ekipa je snemala v vrhunskih studijih v Kanadi, na Hrvaškem in na Japonskem. Od kod jim denar za tako razkošje je skrivnost. Govori se sicer tudi, da naj bi si dva člana benda šla pred izidom s plastično operacijo povečati bicepse (eden od njiju naj bi bil basist Žare - imenovan tudi pJani Pace), pa tudi, da so do denarja za projekt prišli s prodajo svojih notranjih organov. Kdor verjame, naj, kdor ne, pa naj pride v 16 septembrav BOF in se prepriča na lastne oči.

Zmelkoow - medgalakti˙na zasedba kuharjev in kelnaric - thumbnail

Zmelkoow - medgalakti˙na zasedba kuharjev in kelnaric