v rubriki dogodki:
.. / / / 23.02.2012 15:26

Mortadelijada v Novi Gorici, Kopru in Ljubljani

Klub goriških študentov (KGŠ) tudi letošnjo zimo preganja na prijeten in zabaven način in sicer s svojo osemnajsto tradicionalno prireditvijo imenovano Mortadeljada. Otvoritev Mortadelijade bo letos 14. marca v Novi Gorici, nadaljevala se bo 21. marca v Kopru, veliki finale pa doživela 28. marca v Ljubljani.

Največja primorska fešta vsako leto, po zimskem izpitnem obdobju, prebudi slovenske študente in jih privabi v center dobre volje, glasbe, hrane, pijače in družbe. Seveda ni Mortadeljade brez okusne mortadele, ki jo vsako leto postrežejo vsem obiskovalcem.

Mortadeljada bo pričarala nepozabno zabavo in kulinarične užitke v treh mestih po Sloveniji, Novi Gorici, Kopru in Ljubljani s pričetkom ob 20. uri.

Otvoritev Mortadeljade v Novi Gorici

Otvoritev Mortadeljada tour 2012 bo 14. marca v Novogoriškem klubu Marco Polo s skupinama Kingston in The Users, za animacijo pa bo poskrbel DJ Riki.

Mortadeljada v Kopru

21. marca v Planetu Tuš bodo zbrane zabavali skupini Flirrt in Zmelkoow.

Cene vstopnic v Kopru in Novi Gorici: 4€ v predprodaji, 5€ na dan dogodka, 3€ za člane KGŠ Prodajna mesta: poslovalnice M-servisa in info točka KGŠ

Mortadeljada v Ljubljani

Gospodarsko razstavišče bo 28. marca postalo prizorišče zadnjega in največjega dela letošnje Mortadeljade. MI2, Big Foot Mama, Low Peak Charlie ter Corvus bodo glasbene skupine večera.

Vstopnina v Ljubljani: 6€ v predprodaji, 8€ na dan dogodka, 5€ za člane KGŠ

Prodaja vstopnic : www.eventim.si ter Hiše vstopnic (Hala Tivoli, Citypark, Europark, Kino šiška, Križanke)
Prodajna mesta: Petrol, Pošte, Big Bang, K kioski, Kompas, 3 dva trafike, Mercator Hipermarketi, M holidays in Alpetour.

Klub goriških študentov (KGŠ) pa tudi letos ni pozabil na tiste v stiski, saj bo delež od prodaje vstopnic namenjen v dobrodelne namene. Del bo namenjen za počitnice otrok ogroženih družin, del pa zavetiščem za živali.

Za KGŠ

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Mortadelijada bo letos potekala 14. 3 (Nova Gorica), 21. 3 (Koper) in 28. 3 (Ljubljana) - thumbnail

Mortadelijada bo letos potekala 14. 3 (Nova Gorica), 21. 3 (Koper) in 28. 3 (Ljubljana)