v rubriki dogodki:
.. / / / 01.02.2011 13:00

Na Exitu tudi Fedde Le Grand

Dance Arena 2011 bo poleti postala prizorišče, ki se mu ne bo mogoče upreti: Fedde Le Grand je potrdil nastop na festivalu Exit 2011 in se pridružil imenom, kot so Tiga, James Zabiela in Gramophonedzie.

Nizozemski zvezdniški DJ že vrsto let trese dvorane po Evropi in izven nje. Njegovo glasbo je kraljica popa Madonna uporabila za promocijo turneje Sticky and Sweet in ga prosila za remiks pesmi Give It to Me. Fedde Le Grand je izvajalec, ki je osvojil številne pomembne nagrade, se dokazal tudi na prvih mestih glasbenih lestvic v Angliji, Španiji, Rusiji, na Finskem…

Svetovni hit Put Your Hands Up mu je odprl vrata v mainstream svet, Fedde Le Grand pa rad eksperimentira tudi z bolj mračnimi, minimal tech-house zvoki. Njegov prvi veliki album Output je odlična kombinacija hip-hopa, funka in dance-a z imeni, kot so Rob Birch (Stereo MCs), Will.i.am, Mr. V (NYC), Mitch Crown, Ida Corr, Camille Jones in številni drugi.

Flying Dutchman prihaja julija v Novi Sad, pridružite se mu na najboljšem poletnem glasbenem festival Jugovzhodne Evrope! Exit 2011 bo potekal med 7. in 10. julijem na Petrovaradinski trdnjavi.

Prodaja vstopnic

Za 12. festival Exit je trenutno na voljo omejeno število super ugodnih vstopnic: 4-dnevna vstopnica za festival + kamp + avtobusni prevoz = 59€! Le najhitrejši glasbeni navdušenci si svojo vstopnico za najboljši festival Jugovzhodne Evrope lahko zagotovijo le na Exitovem pooblaščenem prodajnem mestu v Ljubljani.

http://www.supratravel.si
http://www.facebook.com/exitslo

Organizatorji festivala v Novem Sadu opozarjajo, da bo končna cena vstopnice za festival in kamp junija znašala 118€, cena paketa z dodanim avtobusnim prevozom pa 177€. 4-dnevno unikatno festivalsko vzdušje in nastope številnih svetovnih glasbenih zvezd si najbolj zvesti obiskovalci lahko omislijo že za ceno dveh povprečnih koncertov.

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

Fedde Le Grand - thumbnail

Fedde Le Grand