v rubriki dogodki:
.. / / / 23.03.2004

Ned + [mandelbrot set] v MKNŽ

NED, ki bodo v petek, 2.4. nastopili v ilirskobistriškem klubu MKNŽ, so grdi, umazani, pokvarjeni, vse naenkrat. Vse od trenutka, ko so se našli na odpadu zunaj Lyona leta 1994, pa nihče ne zna odgovoriti na vparašanje:

Le zakaj?
DIY etika je globoko zakoreninjena v njihovi zavesti, saj ji sledijo od svojih skromnih začetkov dalje, tudi z ustanovitvijo svoje založbe S.K. records.
Kako zvenijo? Kot primitivna noise-punk župa s ščepcem groova, elektronskih razbitin in dobrega starega rokenrola. Vse to lahko okušate tudi s poslušanjem posnetkov , npr. CDja z naslovom "Le choc de l'astronomie populaire!" ali ?The Love off!!!? E.P.ja, ki so ga po Evropi promovirali oblečeni v roza, njihov moto pa se je glasil ?Pink is not dead!?
Tokrat nas bodo fantje obiskali na svoji peti evropski turneji, da so v tem že izkušeni, pa nam pove tudi podatek, da so si oder delili z bendi kot so WAAWE, SABOT, DOPPLeR in OHARU.
[mandelbrot set] so slovenskemu odru že znani, zadarski noise rock band, katerih težko opisljiv a vendar mogočni zvok je mešanica old school noise rocka ter njihovega svojevrstnega šarma. Včasih morbidni, kdaj emocionalni s kančkom teatralnosti podprte s kitarskimi noise spevi. Predstavili nam bodo svoj nov album za založbo carpe diem! records.

http://www.geocities.com/carpe_diem_records/mandel.htm