v rubriki dogodki:
.. / / / 18.09.2003

Nokia Music Festival

Koncerta legend YU rocka v Križankah ne bo, zagotovo pa se bo v sredo, 24. septembra letos, na istem prizorišču zgodil glasbeni festival, ki ga organizira eden največjih proizvajalcev mobilnih telefonov na svetu - Nokia (pri nas Nokio zastopa podjetje Teleray.

Za pičlih 800 SIT (za najhitrejše omenjajo posebne ugodnosti v zvezi s predplačniškimi paketi naših mobilnih ponudnikov) boste od osemnajste ure dalje lahko uživali v zelo raznovrstni glasbeni ponudbi.

Zabavala nas bo hip-hop DJ-jevska združba Sami norci, kjer svoje delo združujejo Nikolovski, Da II Deuce, Brodii, DJ Ninja in Polona Kasal, na odru pa se jim bo pridružila še break dance zasedba Street Element.

Na odru se bosta predstavili tudi dve zasedbi, ki sta vsaj na klubski sceni znani že dalj časa in temu primerno priljubljeni in oboževani Mojo Hand igrajo predvsem rhythm & blues, krasi pa jih odličen ženski glas Azre No. 2 Alibegič ob podpori: Slaven No. 1 Kalebić (kitara), Alen Žalostna Strežaj (bas),Ivan Jani Baš (klavir, hammond), Matevž Hamas Šalehar (kitara), Davor Mafia Skočič (bobni). Iz klubske scene so se v zadnjih dveh letih začeli prebijati tudi Srečna mladina, ki prav te dni praznujejo deset let delovanja in bodo javnost kmalu presenetili z novo ploščo.

V Križankah bodo po kar dolgem času svoj repertoar predstavili tudi Big Foot Mama, ki so v začetku meseca izdali ploščo največjih uspešnic, zbirko pa so poimenovali zelo preprosto Big Foot Mama. Poleg plošče uspešnic pričakujemo tudi studijski album pod taktirko producenta Dejana Radičeviča. Kot smo se lahko prepričali pretekli konec tedna v Kamniku

Nokia music festival - thumbnail

Nokia music festival