v rubriki dogodki:
.. / / / 21.06.2003

Ralph Manuel v Centralu

Central Summer Vibrations: nastop evropske zvezde house glasbe v Klubu Central se bo zgodil v sredo 25. junij 2003 ob 23.00. DJ Ralph Manuel prihaja iz Venezuele, že zelo zgodaj pa se je zaradi svojih glasbenih ambicij preselil v Španijo, kjer se je njegova glasbena pot začela strmo vzpenjati.

Po nekaj zelo uspešnih nastopih na "celini" je svojo glasbeno pot nadaljeval v meki evropske zabave Ibizi, ki je postala tudi njegov drugi dom. Že ob prihodu na Ibizo je nastopil v enem izmed najboljših klubov Pacha, štiri sezone pa preživel kot Dj v znamenitem Zenit roomu.

V letu 2001 je naredil še korak naprej, saj je pričel z nastopanjem v zloglasnem klubu Amnesia, kjer je njegov glasbeni stil (latin/soulful house) še bolj prišel do izraza, že kmalu zatem pa dobil tudi glasbeno residenco v novem klubu AKMorgana, kjer je organiziral tudi nekaj zelo odmevnih zabav (Hotspot, Italian night-Salvation,...). V svoji bogati karieri je nastopal tudi po številnih klubih in večjih zabavah v Italiji, Londonu in Avstriji.

Večer bo še dodatno popestren z Body Paint Show-om, ki ga bo pripravila priznana slovenska umetnica Alenka Peternelj. Prvič v Sloveniji bo predstavljena nova linija Body Paint Fluo barv (barve, ki so vidne tudi v temi in še posebej primerne za predstavitev v klubih).

David Balažic

Ralph Manuel v Centralu - thumbnail

Ralph Manuel v Centralu