v rubriki dogodki:
.. / / / 14.05.2011 12:01

Sensation (The Ocean of White) letos v Beogradu

Sensation White, sinonim za enega največjih dance spektaklov na svetu, tokrat se bo (prvič) odvijal v Beogradu 21. maja 2011 (natančneje v beograjski Areni). Vsako leto nas Sensation White popelje skozi tematiko v nov svet, svet doživetij.

Party, ki traja celo noč in na katerem sodelujejo najboljši svetovni priznani DJ-ji, zahteva od obiskovalcev le to, da so oblečeni popolnoma v belo, kar daje dogodku edinstven čar.

Zgodba Sensation White se piše od leta 2000, ko je bil v amsterdamski Areni izveden prvi event, v tem času pa je prireditev prerasla v globalni dogodek, ki vsako leto v svoja gostovanja, poleg že uveljavljenih destinacij, vključi kakšno novo mesto, državo ali celo kontinent ter posledično iz leta v leto postaja vedno bolj popularen in prepoznaven.

V beli množici ob vseh nepopisnih občutkih pričakujte tudi spektakularne pirotehnične efekte, veličastno kostumografijo, igro laserjev, presenečenja organizatorjev ter še marsikaj. Torej … že pripravljaš svoja bela oblačila? Vsi potniki morajo biti za vstop v dvorano polnoletni in OBVEZNO oblečeni v belo!

Na Sensation: The Ocean of White v Beogradu bodo nastopili Sander Van Doorn, Sebastian Ingrosso, Fedde le Grand, MC Gee, Mr White in DJ Chuckie!

Več informacij na sensationwhite.com/ ali na uradni Facebook strani Sensation Belgrade 2011!

-- Tilen Dugounik &

Jernej Aleksič - avatar

Jernej Aleksič

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 17.01.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 3 člankov.

Sensation: The Ocean of White v Beogradu - 21. maja 2011 - thumbnail

Sensation: The Ocean of White v Beogradu - 21. maja 2011