v rubriki dogodki:
.. / / / 20.11.2003

Sensual clubbing - drugič

V petek, 21. novembra torej, se bosta od 23. ure dalje pod živahnimi lučmi kluba Life v Domžalah predstavila italijanska DJ-ja Nick Tonut in JimiTheSun, sicer stalna rezidenta večerov, kot gosta iz Hrvaške prideta Amor & Darian, ki že nekaj časa sodelujeta z izolsko Ambasado Gavioli, za piko na i pa bodo svoj novi program predstavili Rotor. Kot vedno, bo program povezoval vokalist Mika.

Glavne zvezde večera bodo vsekakor Rotor, šestčlanska skupina, ki se z močjo propelerja ukvarja z eksperimentalnimi house zvoki. Da gre za res vrhunsko združbo dokazujejo tudi imena sodelujočih pri projektu - priznani producent Iztok Turk (Videosex, Laibach, Magnifico), Mario Marolt (nekdaj je pihal v sax pri Miladojki Youneed), za tolkali in bobni je Sergej Randjelović alias Runjoe, ki sodeluje pri vsakem spodobnem slovenskem glasbenem projektu, tu je še slavni basist Jani Hace in pa dva izvrstna DJ-ja - Bizzy in Dojaja.

Skupina Rotor je do sedaj izdala CD z naslovom Rotosphere in pa posebno vinilko za promocijske namene s tremi skladbami. Posneli so videospota za skladbi Kibik (inserti iz slovenskega celovečernega risanega filma Socializacija bika) in Rotosphere 09, ki je bil posnet na 16mm trak, v njem pa je moč videti posnetke prelestne Grete Garbo.

Sensual clubbing eventi so si v zelo kratkem času pridobili veliko število oboževalcev, ki so se našli v brezkončnih elektronskih ritmih, polnih orgazmičnih krčev in vrhuncev različnih oblik. Za vse podrobnejše informacije o prihajajočih eventih, all inclusive vstopnicah in drugih ugodnostih članstva v društvu Technoteque pa na spletu.

V petek pa nikar ne pozabite obiskati domžalskega Lifea in - prepustite se ritmu, naj vam vodi srce in telo.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Blury - thumbnail

Blury