v rubriki dogodki:
.. / / / 10.03.2015 18:48

Spring Break 2015 z velikimi imeni

Collegium bo 1. maja v Byblos diskoteki v okviru že tradicionalnega Spring Breaka v Poreču letos gostil Sigmo, Vanillas, Wyle Duxa in mnoge druge.

Največje ime dogodka je definitivno Sigma, z lanskim poletnim hitom Nobody To Love, ki mu je odprl vrata vseh pomembnih klubov in festivalov, ter seveda glasbenih lestvic in radiev.

A to je le delček serije Collegium Clubbinga in njihove prvomajske Spring Break specialke v legendarnem klubu Byblos. Celoten festival bo sicer ponudil ne le EDM-a in future house za velike arene, temveč tudi house, drum & bass in klasične žurerske himne. Spring Break bo služil kot odlična priprava na poletno festivalsko sezono.

Svoj nastop na posebnem dogodku so že potrdili: Vanillaz, Wylie Dux in Mistique Show Group. Ostali del programa bo razkrit v prihodnjih tednih.

Bo pa to seveda le eden izmed vrhuncev Collegium Spring Breaka v Poreču, kjer boste lahko letos žurali od 30. aprila do 3. maja. Mike Vale bo gostil poseben Lighthouse Sunset Party, organiziran pa bo tudi ekskluziven boat party brez fotoaparatov in telefonov za 300 oseb.

Vstopnica za Collegium Spring Break festival vam omogoča brezplačen vstop na dogodek. Dnevno vstopnico pa si lahko zagotovite po ceni 20 eur. Več informacij na njihovi spletni strani.

Polona Brajkovec - avatar

Polona Brajkovec

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 29.10.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 30 člankov.

Spring Break 2015 - thumbnail

Spring Break 2015