v rubriki dogodki:
.. / / / 26.04.2005

Tudi Corkscrew na Ortofestu

V sklopu Orto festa se bodo v sredo, na praznični dan 27. aprila 2005, v ljubljanskem klubu, ki je že skoraj cel mesec okupiran z izvrstno glasbo, predstavili kamniški urbani metalci Corkscrew.

Energični in virtuozni Corkscrew te dni zaključujejo serijo uspešnih nastopov z imenom This time is revenge tour..., med katerimi so se predstavili tudi na 1. Metal challenge-u v Zagrebu, kjer so naleteli na odličen odziv občinstva in hrvaških medijev.

Če vam jih še ni uspelo videti v živo oziroma še ne veste, kako dobro dene odmerek corkscrewmetala, lahko to popravite že v sredo 27.4. v Orto baru in pa v petek 29.4. v grosupeljskem Grošu. Kot na vseh nastopih doslej vas bodo tudi tu s svojevrstnim schizo country rockom prepričali Billy The Kid. V skupini Billy The Kid vloga frontmana pripada Gregi, sicer dodatnemu vokalistu Corkscrew, poleg njega pa sta v zasedbi še člana plemena Corkscrew - bobnar Skinner in basist Stockson.

Da pa fantom iz zasedbe Corkscrew, ki želijo čimprej posneti material za prvenec, le ne gre vse po načrtih, so poskrbeli organizatorji Youngunz turneje. Le-ti so jih povabili, da skupaj z Angleži North August in slovensko hrvaško navezo Analena tvorijo prvo udarno trojico te turneje, ki naj bi postala stalnica slovenske scene.

A za prvo in vsekakor ne zadnjo pokušino izvrstnega in z energijo ter glasbeno virtuoznostjo nabitega metala obiščite ljubljanski Orto bar v sredo, 27. aprila 2005 in naj vaša ušesa uživajo ob glasbi Corkscrew.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.