v rubriki dogodki:
.. / / / 03.12.2009 21:47

Valient Thorr in Muškat Hamburg v Ljubljani

Kino Šiška v petek, 4. decembra predstavlja Vlient Thorr in Muškat Hamburg . Po gromkih turnejah z Motörhead, Fu Manchu, Turbonegro, se bo nova intergalaktična rock'n'roll atrakcija premierno zdivjala v Ljubljani.

Valient Thorr – novi mesije psihedeličnega trasha, surovega rock'n'rolla in blues-metala z naglasom ameriškega juga bodo predstavili svoj novi, tretji album Immortalizer, ki ga je v Seattlu produciral sloviti Jack Endino, sotvorec zvoka Nirvane, Soundgarden, Mudhoney, pa tudi novejših upov rokenrola, kot so Hot Hot Heat in High On Fire.

Grizlijevski izgled petih kosmatincev v oguljenih jeans uniformah naj vas ne zavede – ne gre za tolpo Hell's Angelsov, temveč za ekipo bojda izvenzemeljskih posvečencev, ki so se s planeta Venera spustili na zemljo zato, da strnejo vrste svojih privržencev – »thorriorjev« in jim s heavy rokenrolom v kombinaciji s provokativnimi, duha stimulirajočimi besedili dvignejo bivanjsko kvaliteto.

Valient Thorr duhovno hrano svojim thorriorjem razdeli na preko 250 koncertih letno in pri tem pozicije headlinerja maje bendom, kot so Motörhead, Fu Manchu, Turbonegro, Gogol Bordello, Eagles of Death Metal in drugim.

Na ljubljanskem koncertu pa bodo Valient Thorr morali pozicijo headlinerja braniti in sicer pred mariborskimi punk'n'roll častilci dobrega vina in polnokrvne zajebancije Muškat Hamburg.

Za Bubo

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Valient Thorr /vir: Kino Šiška - thumbnail

Valient Thorr /vir: Kino Šiška