v rubriki dogodki:
.. / / / 27.11.2010 11:44

Večer stand up komedije v Kavarni hotela Union

1. sredo v mesecu ob 20. uri ste vabljeni na večere stand up komedij v Kavarno hotela Union, kjer vas bodo zabavali vrhunski stand up komiki in komičarke. 1.12. bosta oder prevzela Martina Ipša in Janez Usenik.

Formula Martine Ipša za tresenje od smeha je preprosta, a še kako učinkovita: namesto na obrabljene šale stavi na dobro odmerjene puščice, domišljijo, drznost in inovativnost, vse to pa začini z iskrenostjo: če govoriš resnico, potem že mora biti smešno!


Zato njeno pripovedovanje pritegne publiko v alternativnih klubih, na kmečkem turizmu ali na festivalu, saj je v vsaki resnici nekaj šale, ki mimogrede zavije vrat tudi kakšnemu stereotipu. Skratka, Martina se ne šali, ko se šali.Janez Usenik se je v medijih prvič pojavil leta 1996 kot napovedovalec Radia Študent. Z radijsko potjo je za nekaj časa nadaljeval tudi na radiu Antena 1.


Na POP TV je prišel leta 2001 in se pridružil ekipi v notranjem uredništvu oddaje 24UR.
V času svojega dela se je ukvarjal z vsemi platmi novinarstva, od gospodarstva, politike, mednarodnih odnosov, športa, vse do zabavnih tem, ki včasih nosijo tudi bled odtenek rumene barve.

Največkrat ga uredniki v ogenj pošljejo takrat, ko bi radi določeno temo predstavili na originalen in čim bolj zabaven način.

Vstopnice znašajo 10 evrov, naprodaj pa so na vseh Eventimova prodajnih mestih (Big Bang, Petrol).

Foto: standupsi.com

Martina Ipša - thumbnail

Martina Ipša