v rubriki dogodki:
.. / / / 25.11.2003

Veliki hip hop festival 2003

Na velikem hip hop festivalu 2003 kot zvezdo večera na odru dvorane Slovan - Kodeljevo, 12. Decembra 2003, tako pričakujemo ime priznanega in izredno uspešnega hip hop artista iz ZDA, natančneje iz Brooklyna, New Yorka Masta ace, Strick in DJ Awee.

Poleg glasbenega programa, velike tuje zvezde, domačih in sosednjih trenutno najuspešnejših glasbenih imen...

Tokratna druga izdaja oziroma drugi festival naj bi presegel prejšnje letne okvire in se po skrbno načrtovani strategiji lotil tudi izvajalcev izven sosednjih državic. Naš namen je podpreti urbano kulturo hip hopa v državici pod Alpami in na naše odre, med našo mladino, pripeljati tudi veliko ime, katerega ustvarjalne korenine segajo globoko v omenjeno zvrst. Kot zvezdo večera na odru dvorane Slovan - Kodeljevo 12. Decembra 2003 tako pričakujemo ime priznanega in izredno uspešnega hip hop artista iz ZDA, natančneje iz Brooklyna, New Yorka Masta Ace (na sliki), Strick in DJ Awee. Poleg glasbenega programa, velike tuje zvezde, domačih in sosednjih trenutno najuspešnejših glasbenih imen...

Kosta (Slovenija)
Klemen Klemen (Slovenija)
Cancel (Slovenija)
Slon in Sadež (Slovenija)
Murat & Jose (Slovenija)
Shorty (ZRJ)
Marchellow (ZRJ)
General Woo (Hrvaška)
Bolesna Brača (Hrvaška)
Edo Maajka (Bosna in Hercegovina)

...pa bo program, na naše veliko zadovoljstvo vključeval tudi Veliki mednarodni fesstival v breakdance-u.

Na drugem dogajalnem odru se bodo tako v desetih urah pred petimi mednarodno priznanimi sodniki iz držav Švice, Hrvaške, BIH, Italije, Francije in Slovenije, zvrstile in se med seboj pomerile ekipe Hrvaške, Nemčije in Švice, Italije Madžarske, ZRJ, Slovenije in drugi.

klemen & co - thumbnail

klemen & co