v rubriki dogodki:
.. / / / 29.03.2004

Začetek Dark industries eventov na Metelkovi

Ta vikend bo pestro tako v bobenbasovskih kot v rockovskih vodah. V soboto 3.4. bo Media Park gostil Marc Mac-a z MC MG-jem direktno iz Londona, potem dnevni počitek in zvečer zopet žur, tokrat na Metelkovi.

V Channel Zero bo svoj prvi dogodek, v soboto, organiziral kru imenovan Dark Industries. Morda vam je bolj znano ime Nastee Habeatz pod katerim sta lani poleti nastopala na Trnfestu, v KUD-u, gostovala v Channel Zero in na private partyju v K4.

Kru sestavljata slovenska polovica DJ Ja!mal in angleška polovica MC Shock. Čeprav mnogi mislijo, da MCji na drum'n'bass dogodkih delajo na odru le gnečo se ta dva res ujameta. DJ Ja!mal rad poseže po starih dobrih Jungle platah, zadnje čase pa se bolj usmerja v hard-step vode. S svojimi svežimi seti spravi pokonci tudi naveličane in utrujene DJje, ki vrtijo glasbo pred njegovim nastopom, saj ponavadi nastopa zadnji. Tako je pač vedno na začetku, če nimaš vez. V njegovo mixanje se včasih bolje, včasih malo slabše vklaplja njegov kolega iz Londona MC Shock. Ta obvlada načelo "biti tiho kadar je treba" kar je pri MC-janju na tem področju skoraj najpomembnejše.

Začela sta z navezo z DJji iz Londona in bosta tokrat gostila londončana DJ Psyche-a pod okriljem life-fm-a.

Vmes bosta posegala DJ Zbeats iz Maribora in stari znanec Dan-Mitra, ki v svoje sete rad vnaša fragmente drugih glasbenih zvrsti kar izboljša enoličnost.

Začetek morda obeta serijo svežih in drugačnih drum'n'bass eventov, ki bodo konkurirali tudi najboljšim. Nekateri kru-ji se za nekaj časa umikajo, ampak brez strahu, prihajajo nove moči!

Dark Industries presents:
The Beginning

Zbeats (mb, slo)
Psyche (life-fm, uk)
Ja!mal (dark-industries, slo)
Dan-mitra (slo)

MC Shok (dark-industries, uk)

Entry: 700 SIT pred 24:00 / 900 SIT