v rubriki dogodki:
.. / / / 23.07.2004

Zmaj 'ma mlade tudi letos

Prireditev Zmaj 'ma mlade lahko označimo za tradicionalno, saj se bo letos v Postojni odvijala že osmič zapored, seveda pa ne bi šlo brez pomoči občine Postojna, domačega kluba študentov ter številnih sponzorjev in donatorjev...

Zmaj 'ma mlade se bo začela 3. avgusta s koncertom skupine Terra Folk in zaključila 28.8., kar pomeni dolgih petindvajset dni pestrega dogajanja, to pa prireditev postavi ob bok celo tako prestižnemu festivalu kot je mariborski Lent.

Glavna prizorišča so Rdeči trg, MC Postojna in športni park, kjer se bodo odvijale gledališke predstave, športne prireditve, razstave in filmske projekcije, ustvarjalne delavnice in seveda koncerti vseh glasbenih žanrov.

Omenili smo že Terra Folk, ki bodo festival začeli, ne smemo spregledati koncerta Vlada Kreslina, ki se bo zgodil bo koncu festivala (26. avgusta) pred slovito Postojnsko jamo, med drugimi pa si boste lahko ogledali tudi nastope Sfiltrom, Res Nullius, Trkaja, Patetico, Psihomodo Pop, KUD Idijotov, D.D.V., Belfast Food, Mie Žnidarič, The Authentics in drugih.

Kdo bo nastopal kdaj in kje ter natančen program vseh prireditev, skupaj z zemljevidom prizorišča si oglejte na domači strani festivala, zagotovo pa boste nekaj dogajanja lahko ujeli tudi na naših straneh.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Zmaj ma mlade 07 - thumbnail

Zmaj ma mlade 07