v rubriki film:
.. / / / 25.12.2008 11:08

Nicole Kidman: končno nekdo, ki je dovolj visok

180 cm visoka Nicole Kidman je že dolgo navajena "dol" gledati svoje filmske partnerje, a vloga v filmu Avstralija ji je prinesla soigralca, ki ji je izpolnil željo, ki si jo je želela že zelo dolgo.

Niti Tom Cruise v Eyes Wide Shut, niti Ewan McGregor v Moulin Rouge, niti Jude Law v Cold Mountain Nicole niso dali tistega, kar si je želela že dolgo: filmskega partnerja, ki bi bil višji od nje!

V Avstraliji, zadnjem filmu Baza Luhrmanna pa se je Nicole želja izpolnila. Zaigrala je ob skoraj 190 cm visokemu Hughu Jackmanu in izjavila da se ob njem počuti tako majhno ... Dodala je še, da je velikokrat delala z moškimi ki so bili nižji od nje in je delo z višjim partnerjem zelo razveseljuje!

Nicole pa ni imela problemov s svojo višino samo v "službenem času", ampak tudi doma. Bivši mož Tom Cruise je 10 cm manjši od nje in si predstavljamo, da ni bil navdušen, ko je Nicole obula čevlje z 10 cm peto, saj je zgledal proti njej kot kakšnen Hobit. Po ločitvi je navdušeno izjavila: sedaj bom spet lahko nosila visoke pete.

Več o Nicole, Hughu in Avstraliji pa v Daily Mail-u!

Za ŽVPL, iz Honoluluja, Hawaii, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Londonska premiera filma avstralije (foto Continental Film) - thumbnail

Londonska premiera filma avstralije (foto Continental Film)