v rubriki glasba:
.. / / / 23.02.2004

Diana Lečnik v Playboyu?!

Prah in vse ostalo okoli letošnje EME se še ni polegel, ko že lahko serviramo z zanimivo novico - potem, ko so mnoge zvezdnice na EMI izpostavljale predvsem telesne atribute in ne glasovnih, je Diana Lečnik telesni atribut prihranila za obdobje potem...

V času predizborov in tudi finalnega izbora na EMi2004 so mnogo bolj opazili slečene zvezdnice - tu v prvi vrsti mislimo Natalijo Verboten, Rebeko Dremelj, Majo Slatinšek in Alyo ? velika večina pa je pozabila in spregledala pesmi in glasovne sposobnosti.

Diana Lečnik, sicer pevka zmagovitega dueta Platin, je že tedaj dejala, da se ona za prireditev ne bo izpostavljala na tak način in da se bo le v primeru zmage slekla za, bržkone najbolj brani in tudi priljubljeni, slovenski magazin Playboy. Tisti, ki smo prireditev spremljali, seveda nismo spregledali, da je bila Diana že na finalnem zboru precej slečena in da je njena obleka ravno tako veliko odkrivala.

Seveda sedaj vse zanima, ali bo Diana Lečnik "mož beseda" in lahko v naslednjih izdajah Playboya že lahko pričakujemo Diano v Evinem kostimu?! Je slovenski Playboy pripravljen to sprejeti in koliko denarja so pripravljeni ponuditi?!

Tudi Rebeka Dremelj, ki je še do predkratkim zatrjevala, da se ne bi nikoli gola fotografirala, je sedaj že postavila ceno ? številka mora biti sedemmestna (milijon ima sicer sedem številk, a Rebeka je bržkone mislila na deset milijonov?!). Podobno se je zgodilo tudi z Natalijo Verboten ? ena najbolje obdarjenih slovenski pevk je na vprašanje, če bi se bila pripravljena fotografirati gola, odgovorila, da nikoli ne reci nikoli.

Iz česar lahko sklepamo, da ima prav vsaka slovenska zvezdnica svojo ceno in da bi bilo morda zanimivo poizkusiti ? bralci Playboya bi se najbrž zelo razveselili golih fotografih slovenskih estradnih zvezdnic, od katerih je svoje precej borno premoženje upala doslej pokazati le Tina Gorenjak.

Resnici na ljubo ? tudi Diana Lečnik ni kdovekako bogato obdarjena, preseneča pa njena drznost. In če smo zadnjič iskali razloge njene oziroma njune zmage čisto drugje, se zdaj lahko vprašamo ? ali je duo Platin zmagal le zaradi tega, ker je nekdo želel preveriti, ali bo Diana Lečnik izpolnila svojo obljubo in gola pozirala za, morda ne Playboy, morda za kakšen drug zanimiv slovenski magazin?!

Naklada bi bila zagotovo vrtoglava, prodaja pa ravno tako. Kaj bi to naredilo za njuno popularnost in če bi to povečalo možnost uspeha na tekmovanju za Pesem Evrovizije v Turčiji, pa seveda ne vemo. Razen, če je Diana že pristala v slikanje za katero od mednarodnih izdaj Playboya?! Bomo kdaj izvedeli resnico? Dajmo času čas!

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Vzhicena clana dua Platin - thumbnail

Vzhicena clana dua Platin